Æggerulle til marcipanæg Med æggerullen er det nemt at lave flotte ensartede marcipan påskeæg Æggerullen er lavet specielt til at lave påskeæg af marcipan. Du vejer 250-280 g marcipan af, triller det til en pølse og deler marcipanpølsen op i 10 stykker. Æggene bliver cirka 25-28 g. Læg så op til 4 marcipanstykker i formen ad gangen, sæt toppen på den rigtige vej så æggene får den rigtige form, og kør så toppen frem og tilbage indtil de er perfekt æggeformet. Det bliver ikke meget nemmere og resultatet er flot og bliver ensartet. Æggerullen er fremstillet af fødevaregodkendt, ubehandlet dansk bøgetræ. Sådan gør du din Æggerulle ren Aftør grundigt med en fugtig ren klud. Sæt den til tørring, men ikke for varmt. Æggerullen er lavet af træ og du bør derfor ikke vaske den op i den opvaskebalje eller i en opvaskemaskine. Rulle kan da slå sig og dermed komme til at gå stramt eller blive skæv og derfor bør den også opbevares tørt. Efter brug, og når rullen er tør, kan du med fordel smøre rullen med lidt madolie, lad den trække lidt og tør derefter af igen med lidt køkkenrulle.
Æggerulle til marcipan æg 40 cm
449,00 kr.
SKU: kokogkage.dk-80351
Categories: Grej og køkkenudstyr, Håndredskaber
Related products
Chokoladeforme
269,00 kr.
Grej og køkkenudstyr
115,00 kr.
Chokoladeforme
189,00 kr.
Grej og køkkenudstyr
269,00 kr.
Grej og køkkenudstyr
32,00 kr.
Grej og køkkenudstyr
160,00 kr.
Grej og køkkenudstyr
155,00 kr.
Chokoladeforme
150,00 kr.



